Så er vi med, sammen for Sandberg. 

av Real Frp

Først av alt vil vi presisere at vi er kjempeglade for at vi har tatt så tydelig avstand fra Sverigedemokratene i forbindelse med det svenske valget. Når Fredrik Skavlan nå går til åpent angrep mot vår gode venn Jimmie Åkesson fra Sverigedemokratene er det i alle fall ingen tvil om at vi står svært langt fra SD når vi nå stiller oss ved deres side. 

 Debatten raser. 3100 klagere til kringkastingsrådet raser. Og ikke minst, Per og Christian og Carl raser. Nyhetsverdien i at Per og Christian og Carl raser er etterhvert begrenset, men i saken om Fredrik Skavlan sitt intevju med Jimmie Åkesson  er det viktig for oss å få fram det viktigste. Ja, for det er jo alltid VÅR opplevelse av ting som er de viktigste. I asylbarnsaken er det Jan Arild og Anders som er de virkelige ofrene. Og i saken fra Skavlan er det selvsagt Per det EGENTLIG handler om. 

   

       

Så spørs det om Christian holder løftet sitt, da. 

Noe som bekymrer oss litt i forbindelse med den enorme klagestormen mot Ark i Skavlansaken er at det kan se ut som om 3100 av våre folk har sett på nettopp Ark en fredagskveld. Dette får vi ikke helt til å rime. Vi hater jo Ark, vi VET jo at det er ren sosialistjournalistpropaganda fra ende til annen og til tross for dette sitter altså omtrent hele vår velgermasse (ref siste meningsmåling) og ser på Skavlan en fredagskveld? Hadde vi ikke visst bedre, altså at vi har mobilisert ennhel haug på Facebook som aldri noen gang har sett Skavlan men som hater Ark, hadde vi blitt alvorlig bekymret for det moralske forfallet i vår organisasjon. 

Siden Skavlan selv nekter å beklage for den grove hetsen mot vår polare Jimmie da han behandlet en politiker som en politiker og snakket om politikk og ikke bare privatsaker har vi skrevet et forslag til beklagelse for Skavlan. 

Vi anbefaler at Ark sender denne ut, hvis ikke må vi minne dem om at vi tross alt har finansministeren, slik vi gjorde med SAS da de krenket oss i kundemagasinet sitt. 

Beklagelse:

Vi i Ark er skikkelig sorry for at en journalist brukte journalistiske virkemidler mot en politiker som stilte på TV HELT uforberedt på å måtte snakke om politikk. Vi beklager også, på det sterkeste at Per ennå har traumer etter Skavlans hatefulle blikk og ondskapsfulle smil. I tillegg beklager vi selvfølgelig at Skavland snakker svorsk. Vi skjønner at det er ille nok at dere TV-seere må forholde dere til en bestemt dose nynorsk, om vi ikke skal forvente at dere skjønner svorsk også. Heretter vil Gullrekka™ merkes med denne advarselsplakaten:  

 

I tillegg forventer vi at Ark snarest setter i gang en innsamlingsaksjon til støtte for vårt parti. Dette kan blant annet gjøres med at TV-aksjonen denne gang samler inn penger til oss, og at dere spiller inn en ny versjon av Halvdan Sivertsen-hiten «sammen for livet», men bytter ut livet med Sandberg. Der er det sikkert en metafor et sted, men hva vet vel vi?