Elleville utspillsdager. Drømmen om et nytt utspill i morgen.

av Real Frp

De siste par ukene har vært en fest. Carl, Per, Christian, Erlend og Jan Arild har sørget for at alle dere som har trodd vi ikke kunne koke sammen sprøere utspill har måttet tro om igjen. Og igjen. Og igjen.

Men ingen fester varer evig.

Problemet vårt er bare at nå begynner kreativiteten vår å møte veggen. Det er grenser for hvor langt selv vi kan tøye strikken før folk skjønner at vi egentlig er et samfunnskritisk kunstprosjekt og ikke bare et desperat og meningsmålingsfallende regjeringsparti. I dag stod valget mellom å anklage Gro for andre verdenskrig, Gerhardsen for svartedauden eller Jonas Gahr Støre for resirkulering. Vi kan jo ikke skylde alt på Willoch.

Vi ser at vi har malt oss inn i et politisk hjørne og at der står vi stødig midt i regjeringsplattformen. De adrenalinrushende utspillene fyrt opp av eggelikør og taxfreesprit som kommer på Facebook etter klokken 9 hver dag må eskalere dersom vi ikke bare skal stagnere. Vi opplever rett og slett utspillsinflasjon. På samme måte som tyske myndigheter måtte trykke milliarder av deutsche mark for å holde tritt med inflasjonen før krigen, som for øvrig var Knut Arild Hareide sin feil, må vi stadig kaste oss over tastaturene for å overgå utspill fra kvelden før. Utspillene må være mer provoserende, mindre realitetsorienterte og mer fordomsfulle hver eneste kveld.

Vi er redd dette ikke kan gå mye lenger. Vi frykter et Norge der befolkningen ikke får våkne til overskrifter hentet direkte fra våre folkevalgtes facebookprofiler. Vi frykter at Politisk kvarter blir nødt til å ta opp politiske saker fra andre land, fordi våre folkevalgte rett og slett ikke greier å opprettholde det kvalitetsmessige nivået dere har blitt vant til gjennom de siste ukene. Presset på våre folk er umenneskelig.

Siden vi i dag ikke har kommet med noen helt hårreisende utspill må vi dessverre la dere få en reprise fra de siste ukers utspill. Og så får vi krysse fingrene for at noen, et sted, greier å drikke såpass mye eggelikør at vi i morgen, nok en gang kan våkne til en hårreisende statusoppdatering. Så livet kan gå videre som normalt.

IMG_3189

IMG_3184

IMG_3183

IMG_3192

IMG_3191

IMG_3186

IMG_3188

IMG_3185

IMG_3190

IMG_3187

IMG_3181

IMG_3179

IMG_3178

IMG_3175

IMG_3176

IMG_3180

IMG_3177

IMG_3174

IMG_3182