Instruksjoner for norsk julefeiring.

av Real Frp

Nå er det nok. Etter et kjapt scroll gjennom facebook sitter vi igjen med alt annet enn julestemning. Vi er sjokkert, opprørt og rasende. Og krenket.

Hva er det som får norske folk til å tro at det er lov å,finne opp sine egne juletradisjoner. Er det noe som er essensen av norsk kultur, så er det julefeiring.

Hvor er det julenissen kommer fra? Norge. Hvor er det nissegrøt kommer fra? Norge. Hvor er de julete Coca Cola-trailerne fra? De finnes på NORSKE kjøpesenter. Hvor er tre nøtter til askepott fra? Riktig, Norge. Lyden er bare ikke helt synkronisert.

Eksemplene over er tydelige bevis på at julen er norsk, og at alle som finner på nye og annerledes juletradisjoner er tungt påvirket av fremmede kulturer og bør sendes dit disse kulturene hører hjemme øyeblikkelig. Slike utsendinger vil indirekte også føre til julestemning for de som feirer jul på riktig måte, og dermed ikke blir sendt ut.

Her er oppskriften på hvordan norsk jul skal feires:

Lille julaften: Hele familien samles til plingefest foran Grevinnen og hovmesteren. (Ja, vi vet den vises på Nrk/Ark, men vi jobber med å flytte sendingen til TV2.) Vi drikker akevitt hver gang hovmesteren snubler, og hver gang de skåler. Lille julaften spiser vi taco.

Julaften: Alle står opp kjempetidlig og ser på TV hele dagen. Den gamle norske tradisjonsfilmen «Tre nøtter til askepott» må sees i sin helhet slik at alle barn får en grundig innføring i hvordan deres forfedre feiret jul. Underveis drikker vi akevitt og spiser grøt, med en mandel i.
Etterhvert må vi ha middag, og hva er vel norskere enn grillpølser og hamburgere?

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/f80/77403368/files/2014/12/img_2986.png
Mens vi spiser pakker vi opp gaver. Det er tross alt gaver julen handler om. Husk at ungene skal sammenligne hva de fikk til jul med sine klassekamerater i januar, så det er viktig å fleske til, ikke vær redd for å maxe ut kredittkortet. Slik viser dere støtte til både handelsnæringen og inkassobransjen!
NB! Julaften, i likhet med alle andre helligdager som ender med -aften, samt fredager og lørdager, er det viktig at alle spiser og drikker så mye at de sovner.

Første juledag: Tilbringes i formelt selskap med familie du ikke har sett siden forrige første juledag, der en kan snakke om været fram til noen blir fulle nok til at de krangler/slåss/blir venner igjen.

Andre juledag: Tilbringes i formelt selskap med familie du ikke har sett siden forrige første juledag, der en kan snakke om været fram til noen blir fulle nok til at de krangler/slåss/blir venner igjen. Andre juledag går en også ut på byen. Her kan en avreagere etter all spisingen og drikkingen, med å drikke mer og så spise en ekte norsk kebab i taxikøen på vei hjem.

Dersom DIN julefeiring ikke passer inn i beskrivelsen over kan du rapportere dette til kulturdepartementet som vil vurdere tvangsutsending i romjulen.

Ha en god jul!