Keshvari har misforstått. Det er POLITIET vi vil bevæpne på generell basis. Ikke POLITIKERE.

av Real Frp

Først var det hele SAS-saken, der det etterhvert kom fram at det var greit at vi utøvde oress for å sensurere en ytring, siden den ytringen ble gjort i et Content Marketing Magazine, heller enn i et redaktørstyrt medie underlagt vær varsom plakaten. Yey for privatisering sier vi! Dersom vi greier å kutte hele pressestøtten og så kalle alle journalistiske produkter for content marketing kan vi altså sensurere mediene helt uten problem.

Og så, i det vi egentlig tenkte avisene hadde tatt helg er det noen som må trekke fram den humoristiske og spøkefulle slengbemerkningen fra Keshvari om at han skulle skyte en programleder på Nrk. Altså; spøkefulle, kjempemorsomme ytringer framsatt i fylla må jo være helt greit. Det er ikke som om politikere har et ekstra ansvar som samfunnsdebattanter og sånn liksom. Dessuten er det jo greit å vite at Keshvari kan falle tilbake på stand-upkarrieren om meningsmålingene skulle gå på tverke.

IMG_0762.JPG

Kort oppsummert, er vi bare fulle nok, og mediene bare privatiserte nok kan vi sensurere så mye vi vil. Men det er mulig vi trekker forslaget om generell bevæpning av politikere. Og så lurer vi på hvorfor Anundsen trakk seg fra den der debatten i siste liten. Han som jo har gjort det så godt i alle debattene han er med på hele tiden.