Vi må snakke om ytringsfrihet.

av Real Frp

Det er for mange misforståelser ute og går når det gjelder ytringsfriheten. Ytringsfriheten må ikke misbrukes. Vi har alle ansvar for å forvalte ytringsfriheten på en måte som gjør at demokratiet vårt fungerer slik det er ment å gjøre. I et demokrati er vi avhengige av at alle kan si hva de mener, hvor de vil, og når de vil, uten frykt for represalier fra myndigheter eller medborgere.

Våre folk er ofte de første til å trekke ytringsfrihetskortet i debatter, kanskje spesielt i sammenhenger der mindre innvandringsfiendtlige motdebattanter vil påstå at det vi driver med er rasisme. Vi er også svært raske med å hevde at vi blir kneblet dersom noen er uenige med oss. Våre fremste eksponenter for den kneblede offerrollen er nok Carl og Christian, Oslo Frps store stoltheter. Senest forrige måned ga Christian ut bok på et av norges største forlag, og ble de påfølgende ukene kneblet i absolutt alle riksmedier, noen ganger flere ganger til dagen. Han må ha blitt helt utmattet av å ha blitt kneblet i så stor grad.

Til tross for all denne kneblingen fortsetter vi kampen for ytringsfriheten i kommentarfeltene, i avisene, på TV, på radio, på sosiale medier. Journalister har et ekstra stort ansvar når de forvalter samfunnsoppdraget sitt. De skal sørge for at vi blir informerte, opplyste borgere som kan gjøre veloverveide beslutninger ved, for eksempel, stortingsvalg.

DET ER BARE DET AT NÅR DE KRITISERER OSS KLIKKER VI I VINKEL!!! Vet de ikke at vi er i regjering? Hvordan kan en prisvinnende og respektert svensk journalist finne på å skrive noe kritisk om oss da? Vi blir rasende.

IMG_2900.PNG

Faktisk blir vi så rasende at vi driter i den grunnlovsfestede ytringsfriheten. SAS er jo avhengige av politisk velvilje, så etter noen kjappe telefoner «valgte» de å trekke inn alle eksemplarer av Scanorama. Vi fikk det til og med slettet på nett.

IMG_2899.PNG

Vi ser overhodet ingen problemer med at et regjeringsparti driver aktiv sensur av journalistikk. DETTE ER IKKE TOTALITÆRT, HØRER DERE???!!!

IMG_0663.PNG