Nå håper vi våre standpunkter er klinkende klare i saken om asylbarna.

av Real Frp

For en uke det har vært! En stund var vi svært bekymret for at Sverigedemokratene skulle stjele hele rampelyset etter at de felte regjeringen i Danmark og førte til at det blir nyvalg for våre naboer i vest. Men det var før vi kom på idéen om at Anders kunne lyve til Stortinget om at han ikke hadde lest epost siden han ble innvandringsminister.

IMG_2890.JPG

IMG_2889.JPG

Etter det ordnet det meste seg, med tanke på mediedekning. Det hjalp selvsagt at Anders kalte masseutsendingen av asylbarn for lagertømming.

IMG_2894-0.PNG

En litt uforutsett og kanskje ikke helt ideell konsekvens av at vi er innvandringsfiendtlige og har snakket mye om snikislamisering og sånn, er at folk i utlandet ikke klarer å se forskjell på oss og andre innvandringsfiendtlige partier som snakker om islamisering og så videre. For eksempel så har vi tatt tydelig avstand fra Sverigedemokratene. Det er bare våre tilllitsvalgte som ikke tar avstand. For oss er dette en helt uproblematisk dobbelkommunikasjon.

IMG_2881.JPG

IMG_2880.JPG

Men til tross for denne ryddige og tydelige dobbelkommunikasjonen er det noen lokalaviser i utlandet som blander oss sammen med Sverigedemokratene. (Som vi så tydelig har tatt avstand fra/omfavnet.) Den helt ubetydelige lille engelske avisen The Guardian omtalte for eksempel Siv som Islamofob, og skreiv noen andre ting på engelsk som vi regner med heller ikke er sant, fordi the Guardian er ikke akkurat kjent for kvalitetsjournalistikk.

IMG_2884.JPG

IMG_2882.JPG

For å rydde opp i dette rotet valgte vi å publisere følgende meldinger på sosiale medier og i Dagbladet:

IMG_2891.JPG

IMG_2895.PNG

Nå håper vi alt er klinkende klart og at ingen tviler på hvor vi står i saken om asylbarna.