Finansdebatten sekund for sekund.

av Real Frp

I morgen starter finansdebatten i Stortinget. Erna har gitt klar beskjed om hva som skjer dersom noen nevner #posegate:

IMG_2835.JPG

Vi tenker selvsagt å følge opp Ib Thomsens ønske om at Nrk skal bli kjedeligere, så vi PÅLEGGER Nrk å sende HELE finansdebatten live. (Untatt dersom noen nevner #posegate, det må bleepes ut.)

IMG_2837.JPG

Nå håper vi bare at finansdebatten blir saklig, faktaorientert og at alle greier å holde fokus på at det vi vil er å skape en bedre framtid for alle. Og det gjør vi, som kjent, best ved å gi skattelette til de aller rikeste, kutte i støtten til de som trenger det mest, og innføre en symbolsk miljøavgift på plastposer som kan være med å finansiere skattelettene til de rikeste siden det viser seg at kuttene for de svakeste gjelder såpass få at vi egentlig sparer litt lite penger på det. Dersom opposisjonen bare kan godta dette vil debatten bli vesentlig kortere, og dere slipper å se finansdebatten sekund for sekund i mange uker.

Vi ønsker heller ikke noen debatt om at vi har bevæpnet politiet stikk i strid med alle råd vi får, bare fordi vi synes det er kult. Og, dette kan ikke gjentas for ofte: DET HAR IKKE VÆRT NOEN TERRORANGREP I NORGE ETTER VI MIDLERTIDIG SNIKBEVÆPNET POLITIET!!!

IMG_2830.JPG

Og sist, men ikke minst. Det blir altså ikke poseavgift på tax-freeposer. Endelig noe som går vår vei.

IMG_2832.JPG