Ja til generell permanent snikbevæpning av politiet!

av Real Frp

Vi vil ikke bevæpne politiet permanent, vi vil bare permanent heve terrortrusselen slik at vi kan bevæpne politiet. En generell og permanent heving av terrortrusselen gir oss nemlig god grunn til å både bevæpne politiet, stenge grensene og vilkårlig ransake/arrestere/mistenkeliggjøre folk med utenlandsk utseende og annerledes klær. Vi kan jo ikke risikere at folk drar rundt med en mistenkelig cd-spiller under armen sånn helt uten videre. Vi er tross alt i 2014.

IMG_2819.PNG
Dessuten, situasjonen i Ferguson, USA, viser tydelig hvor viktig det er at politiet generelt sett er permanent bevæpnet, folk «over there» er jo helt gale, brenner ned hus og alt slags. Tenk hva som hadde skjedd dersom politiet der IKKE hadde vært bevæpnet!!!???

Dagen vår i dag har altså vært preget av at vi har gått gatelangs og kjent ekstra godt etter på den trygghetsfølelsen generelt midlertidig bevæpnet politi gir. Overalt hvor vi har sett har det vært en politi med synlig våpen, og det har vært så trygt. Vi har ikke sett et eneste terrorangrep, er det tilfeldig den dagen politiet starter å bære våpen, kanskje? Don’t think so. For å si det sånn, neste gang politiet skal kjøpe politibiler og uniformer, blir det ikke VW Passat og Dressmann.

IMG_2815.JPG

IMG_2816-0.JPG