En pose til besvær, eller hvordan Venstre blir det nye Ap.

av Real Frp

Halla bloggen!

Natt til fredag ble vi endelig enige med Høyre og de andre små tøysepartiene om å flytte noen småpenger på budsjettforslaget slik at vi alle har våre små seire vi kan skryte til kjernevelgerne om. Høyre har kutt i formueskatten, vi har en ikke-økning i bensinavgiften, Venstre har noen miljøtiltak som vi ikke husker, (men ikke bæreposeavgiften, mer om det senere i blogginnlegget) og Krf har…ehm… de fikk noe de også, vi er bare ikke helt sikre på hva.

IMG_2811.PNG

Lettelsen var selvsagt stor hos oss alle da vi endelig var ferdige med de mildt sagt kjedelige budsjettforhandlingene for denne gang. Og som seg hør og bør endte det opp med en skikkelig feiring. Vi tror til og med Knut Arild var innom dansegulvet. På grunn av denne festen var vi littegranne bakpå da vi våknet på en sofa lørdag formiddag. Såpass bakpå at offerrollerikingen Stein Erik allerede hadde sikret seg dagens første offerrolleoppslag.

IMG_2807.JPG
Tenk at rikinger skal måtte føle seg så krenket og urettferdig behandlet fordi de blir behandlet som alle andre i landet som før var kjent som verdens rikeste land? Uhørt.

IMG_2806.JPG
Etter at vi fikk tørket tårene over Hagens lidelser gikk det opp for oss at den sniken hadde sneket seg til å ta offerrollen fra like under nesa vår!!! Den måtte vi ta tilbake.

Og ikke bare det, sosialistpressen hadde allerede begynt å kalle poseavgiftsposene for Sivposen, når de utmerket godt burde visst at vi heller vil at den skal hete Trineposen, og at vi selvsagt ikke er for den selv om vår regjering, med vår finansminister står bak den.

IMG_2809.JPG

I forrige blogginnlegg skrev vi at statsbudsjetter lå an til å bli perfekt for oss. På grunn av Venstre og Krf sine fotavtrykk trenger ikke vi ta ansvar for det vi ikke liker, vi kan til og med innta offerrollen overfor vårt eget statsbudsjett, og vi får fortsette i regjering, tross alt. Og offerrollen, den nøler vi ikke med å innta:

IMG_2805.JPG

IMG_2803.JPG

IMG_2810.JPG

Fordelen med dette, og dette er et viktig punkt for våre kjernevelgere, toppkommentatorene, er at vi har fått noen nye å skylde på. Venstre har blitt det nye Ap. Kommentarfelt i det ganske land, fryd eder, et nytt fiendebilde er skapt.

Og så skader det ikke at kommunikasjonsrådgiverne gnir seg i hendene over at alt kritikerne av statsbudsjettet snakker om er noen plastposer. Mission accomplished, well done Per.