Vi kutter for både rike og fattige. De rike får kutt i formueskatten mens de fattige får kutt i trygden.

av Real Frp

Kjære bloggen.

La oss først si at vi er helt utmattet. Nå har vi forhandlet budsjett i det som føles som flere år. Er dere klar over hvor kjedelig det er å høre Jan Tore snakke om tall? Det er så kjedelig at selv blodtrykket til den hissigste politiske nestleder kan synke under sperregrensen.

Vi må også slå fast at vi (som vanlig) er sjokkert, opprørt, rasende og krenket, i tillegg til utmattet. Premissene for budsjettforhandlingene var klare. Høyre bestemmer, og så skal vi og de andre små tøysepartiene få sette våre små tøysefotavtrykk på det. Problemet er bare at her en dag var det noen som forklarte til oss at Krf og V sannsynligvis får sette større tøysefotavtrykk på budsjettet enn oss. #denfølelsen:

IMG_2794.JPG

Dette var selvsagt et sjokk for oss, men så rådførte vi oss som vanlig med First Price, og de sier at det egentlig er en perfekt situasjon for oss å være i. Statsbudsjettet blir vedtatt, vi får fortsatt være i regjering, vi får et statsbudsjett vi overhodet ikke trenger å ta ansvar for, og vi kan trygt innta offerrollen det neste året også og si at de lumpne små tøysepartiene gjorde at vi måtte innføre en miljøavgift på en krone på bæreposer og sånn.

Men det er ikke bare på grunn av budsjettforhandlingene vi er trøtte. Vi har jo også ligget våkne hele nettene og lest i boken til Christian. For en page-turner. Helt umulig å legge den fra seg. Vi er allerede på side 24!

Avslutter dette blogginnlegget med en liten budsjettlekkasje: Vi kutter for både rike og fattige. De rike får kutt i formueskatten mens de fattige får kutt i trygden.