Har menneskene kontroll over budsjettforhandlingene?

av Real Frp

Dypt inspirert av: http://hanekamhaug.blogg.no/1367535423_er_mennesket_herre_ov.html

Vi våknet av en hylende lyd som flerret gjennom det stille møterommet (feedback fra mikrofonen), etterfulgt av en gudsjammerlig lang tale om noe politikkgreier som var så lang at den nesten fikk oss til å tenke. Vi blir liggende i stolen vår mens hjertet hamrer saktere og saktere og pusten vår nesten slutter å slå. Eller gå.

Budsjettet må ha sosial profil. Vi må ha tydelige miljøtiltak. Gjaller noen velkjente men uidentifiserbare stemmer i hjernebarken. Vi bikker på hodet og ser ut vinduet der en grå himmel dekorert med, vel, ingenting kommer fram, og kjenner pulsen synke noen hakk til. Scenarier fra filmer som Wag the dog, dum og dummere og Politiskolen 1-13 og andre filmer vi har sett infiltrerer tankene våre.

Frykt, skremselspropaganda og illevarslende scenarier. Dystre tall, katastrofer og død for oss alle. Neida, så ille er det ikke, men budsjettforhandlingene strander. De Ap-styrte medienes verdensbilde er det som gjelder. Vi er blitt vant til uttrykk som «lite sosial profil», «miljøfiendtlig» og «kunnskapshat». De gjentatte gjentakelsene gjentar seg i hodet vårt helt til vi ikke klarer å skrive mer på dette blogginnlegget. Vi klarer ikke å skrive noe om skrekkens bakverk som sosialistene har bakt sammen. Vi er bare alt for hetset til det.