Det er selvsagt helt tilfeldig at vi drar innvandringskortet like etter meningsmålingen som viste 9,5%.

av Real Frp

Noen ting her i livet er faktisk til å stole på. Like sikkert som at menneskeskapte klimaanlegg ikke er til å stole på er det at i pressede situasjoner kommer Per på banen med litt real dobbelkommunikasjon. Og nå er vi presset.

IMG_2699.JPG
Siv og vi andre i regjeringen kan jo ikke være eksplisitt rasistiske lenger, så vi er avhengige av ymse lokallagsledere, Per og Ulf til å formidle grumset som når ut til den ytterste politiske periferien. Mistolking av statistikk for å fyre opp under fordommer og fremmedfrykt er tross alt ryggraden i vår organisasjon.

IMG_2698.PNG
Noen ting her i Dilemmaet vårt er likevel dette: Blant alle de velgerne som har forlatt oss siden valget finnes det mange som har reagert på at vi kutter både i formueskatten og i støtten til de aller svakeste i samfunnet. Dobbelkommunikasjonsrådgiverne våre sier at dette IKKE er de samme velgerne som responderer positivt på grums om innvandring. Hva skal vi da gjøre?

Det er kanskje et dilemma, men det bryr vi oss ikke om. Grums har virket i førti år OG DET SKAL FORTSETTE Å VIRKE SÅ LENGE VI SIER DET SKAL DET!!! Derfor tror vi på mer av det samme. Følg med for ytterliggere fordomsbyggende grums fra oss de neste ukene. I Kristiansand har vi allerede startet. Tanken om innvandringsregnskap er jo ikke ukjent for oss, men denne gangen fikk vi drahjelp fra et annet lite tøyseparti for å relansere konseptet.

IMG_2696-0.JPG

Oppsummering: For å dekke over for de haltende budsjettforhandlingene med V og Krf iverksetter vi nå en innvandringsdebatt i håp om å både forbedre meningsmålingene og avlede oppmerksomhet fra det faktum at de små tøysepartiene snart fremmer mistillitsforslag. Og Ingunn Solheim i Nrk Debatten gleder seg som alltid til å ønske oss velkommen i studio.

IMG_2689.JPG