Sjokkert, opprørt, rasende, krenket, hetset, utelatt, forbigått og fortørnet.

av Real Frp

Overskriften er et forskudd på Carl sin reaksjon på at han blir dumpet som førstekandidat ved lokalvalget neste år. Han? Den selvsagte ener? Ikke på førsteplass? Det er ikke uten grunn at partiet en periode het Carl Ivars parti til sterk nedsettende omtale av innvandrere og andre kulturer. Men nå har altså nominasjonskomiteen i Oslo Frp kommet fram til at de vil ha Carl på tredjeplass. Det er bare å spenne fast setebeltene og gjøre seg klare for offentlig skittentøyvask og heftig #offerrolling.

IMG_2692.PNG

Leder av nominasjonskomiteen, Christian Tybring-gjedde kaller listen for en klok liste. Alltid skal han være så selvironisk.

Selv om vi ser at det muligens kan komme noen etterdønninger fra saken over har vi også gode nyheter: Vi fikk mail fra Trine og Knut-Arild, veldig koselig. Hva betyr kabinettspørsmål, egentlig?