9,5%? SEND UT ET USPESIFISERT TERRORVARSEL ØYEBLIKKELIG!

av Real Frp

Vårt forrige blogginnlegg handlet om beredskapsplanen vår ved dårlige meningsmålinger. Innslagspunktet for denne er 10%, og da vi vippet 9,5% mandag viste vi handlekraft og satte beredskapsplanen i effekt.

Det uspesifiserte terrorvarselet var såpass uspesifisert at det egentlig bare var en fyr som truet alle land generelt, men med vår erfaring i å innta offerrollen er det helt uproblematisk å vinkle det som om vi er det viktigste og mest symbolske terrormålet i hele verden.

Erna uttaler at hun ikke er særlig overrasket over terrorvarselet. Det skulle bare mangle, vi har jo informert henne om beredskapsplanen vår ved dårlige meningsmålinger.

Vi regner med at meningsmålingene kryper oppover igjen i løpet av de neste ukene, men HALLO!!??? Om meningsmålingene våre skal snu er vi avhengige av at dere tar de uspesifiserte terrorvarslene våre på alvor. Er dere klar over hvor langt ned på VG vi må scrolle for å finne noe om det uspesifiserte terrorvarselet nå? Helt uakseptabelt!!!

Nå får vi bare krysse fingrene og håpe at vi unngår de mest dramatiske konsekvensene i denne alvorlige situasjonen, nemlig punkt 7 i beredskapsplan ved dårlige meningsmålinger; å vekke Carl.