Hvor små må vi være før vi også blir et lite tulleparti?

av Real Frp

Meningsmålingen TV2 presenterte på 9-nyhetene i dag bekrefter det vi har trodd hele tiden. Mediene er ute etter å ta oss. Bare oss. Det var deres feil at vi sa noe annet før vi kom i regjering enn det vi sier nå. Det var deres feil at Stortingets rettssikkerhetsgruppe som ikke var stortingets eller handlet om rettssikkerhet måtte avvikles, og ikke minst; det var mediene sin feil at Keshvari kalte Krf et lite tulleparti.

IMG_2669.JPG

Én ting er i alle fall sikkert, det er ikke mange som klarer å ta etter oss på dette: Vi sitter i regjering. I verdens rikeste land. (Vi brukte i alle fall å kalle det verdens rikeste land før vi kom i regjering.) Og vi føler oss krenket. Vi inntar offerrollen. Fra finansdepartementet, justisdepartementet, det der likestillingstulledepartementet og fra motorveidepartementet inntar vi #offerrollen. Slå den dere.

IMG_2668.PNG

Men 9,5 % er jo veldig lite. Hadde det vært 99,5% hadde det vært ganske mye, og det kan hende at vi ikke hadde innført så mange nye bompengeordninger og sånn, men det er 9,5%. Tenk på de mulighetene det gir oss da! Vi kan sitte i regjering uten å måtte stå til ansvar for noenting! Vi har jo bare 9,5%. ALT BLIR ERNA SIN FEIL!!!

Vi tok en selfie da vi så TV2-nyhetene

IMG_2666.JPG