Sol, sprit og Speedo.

av Real Frp

Denne helgen startet helt strålende med at vi leverte et skikkelig slag under beltestedet til Nytt på Nytt, og sendte Miljøministeren for å delta i dette «humorprogrammet». Regner med at Nytt på Nytt er nedlagt innen neste fredag og at Nrk er solgt til utlandet før jul.

I uken som gikk har det vært en del fokus på at Erna Solberg har blitt litt omtrentlig i sin omgang med fakta og statistikk. Og dere sier vi ikke påvirker noe i regjeringen? Dessuten har vi tross alt en del fordommer å holde liv i.

IMG_2643.JPG

VG har også et oppslag om at vi lovet slanking. Av staten. Slankepress kaller vi det. På tide å innta #offerrollen.

IMG_2644.JPG

Vi har også hatt møte i tenketanken vår, Enkle Løsninger. Etter grundige diskusjoner har vi kommet fram til hvilke ting vi mener bør slås sammen. Her er listen:

Pizza og kebab.
Kommuner.
Chips og dip.
UDI og PST.

Tenketanken Enkle Løsninger har også laget en håndbok i hvordan vi skal argumentere mot dem vi mener er «klimahysterikere», med andre ord alle som klarer å lese forskningsrapporter om klimaendringer. Siden vi hverken vil lese forskningsrapporter om klimaendringer eller håndbøker i debatteknikk fikk vi laget en tegneserieversjon:

IMG_2641.JPG

Erlend hadde også et fint medieutspill der han refser dem som ikke møter på jobb fordi de er fyllesyke. Tro oss, det har aldri stoppet oss. Taler i Stortinget blir jo mye morsommere med litt promille.

IMG_2645.JPG

Enden på en ellers fin helg ble dessverre meget trist. Nyheten om at Per er nødt til å skjøtte jobben sin som stortingsrepresentant og faktisk møte i Stortinget slo ned som en bombe både hos Per og lokallaget vårt på Torrevieja. Snakk om stemningsdreper. Her hadde Per sett fram til noen uker med sol, sprit og speedo, og så viser det seg at stortingsrepresentanter må stille på møter. Om politikk. Gjeeeeeeeesp.

IMG_2642.JPG