Etter siste dagers debatt er vi usikre på om innvandrere ikke vil jobbe, eller om de tar jobbene fra oss.

av Real Frp

I nettavisens intervju med vårt intellektuelle alibi, Elin Ørjasæter, kommer det fram at trygdede må lide fordi vi har så mange uføre og barnrike innvandrere i #dettalandet. Mer enn fem, sikkert. Som en naturlig oppfølger til dette intervjuet kunne vi avsløre at neste intervju ville handle om at dårlig vær også skyldes innvandring. Dette bekreftet vi på twitter tidligere i dag.

IMG_2597-0.PNG

Det er synd de på vestlandet må lide såpass på grunn av at det er fem eller flere barnrike og uføre innvandrere i Oslo, men sannheten må jo fram, samme hvor konstruert den er.

Mye har jo handlet om været de siste dagene, og da kommer jo selvsagt klimahysterikerne krypende ut fra forskerkontorene sine med skremselspropaganda om at klima og vær liksom henger sammen. Veldig forvirrende, også for noen av våre representanter på twitter.

IMG_2596-0.PNG

Som om ikke det var forvirrende nok har vi havnet i et alvorlig dilemma. I årevis har vårt fremste innvandringspolitiske argument vært at innvandrere tar jobbene våre. Når empirien nå viser at fem eller flere innvandrere ikke vil jobbe for de har så mange barn at de nærmest blir millionærer på kontantstøtte må vi spørre oss selv; tar innvandrerne jobbene våre, eller vil de simpelthen bare ikke jobbe?