Vi har svart nok om politikk nå. Mvh, regjeringen.

av Real Frp

Høyre har vært litt irriterte på at vi får all PR-en, så i dag utnytter de at vi holder hviledagen hellig i fosterstilling på sofaen og kommer med det ene strålende utspillet etter det andre. Først ut er Monika. Eller er det Monica? Husker ikke. Hun er en litt usynlig statsråd. Ja, for hun er statsråd altså, hun er i alle fall på alle møtene. Monica trenger noen politiske seiere nå, sier Erna. Fisk og sånn er litt kjedelig, så de ble enige om at Monica skulle få æren for at dere får tilbake timen dere mistet da de rødgrønne tvang oss til å stille klokka fram i vår. Monica gir dere EN HEL TIME TILBAKE!!!

IMG_2581.JPG

Erna vil jo selvsagt ikke bli stilt i skyggen av en minister som allerede står i skyggen, så hun bestemte seg for å dra en sjarmoffensiv på pressekonferanse. Hvor mange spørsmål om skattekutt skal egentlig en statsminister som innfører skattekutt måtte svare på før hun fjerner pressestøtten?

IMG_2580.JPG

Nå har Høyre fått sine femten minutter i rampelyset, og vi stoler på at en av våre tillitsvalgte benytter kvelden til å skrive en promillemotivert facebookstatus om at utlendinger har rabies eller noe sånt slik at verden er i vater igjen i morgen.