Urettferdig. DET ER URETTFERDIG!!!

av Real Frp

Når en er i regjering er det ikke noe som heter å slappe av i helga. Vi slapper av hele uka. Men vi har likevel klart å få litt oppmerksomhet også i dag.

Per er ikke fornøyd. Han er ikke fornøyd med statsbudsjettet, han er ikke fornøyd med måten vi har kommunisert statsbudsjettet på, han er ikke fornøyd med jobben vi gjør i regjering, han er ikke fornøyd med middagen i stortingskantina på torsdag og han er i alle fall ikke fornøyd med at vi blir stilt ansvarlige for statsbudsjettet. Tenke seg til, media holder OSS ansvarlige for statsbudsjettet. Vi, som bare sitter i regjering og har finansministeren. Her må vi straks innta #offerrollen.

IMG_2574.JPG

I dag var også dagen da Siv introduserte begrepet «smartere bompengeinnkreving». Vi aner ikke hva det betyr, men siden vi er i regjering kan vi visst ikke snakke om å fjerne bompenger lenger 😦
I samme tale parerte Siv effektivt kritikken mot statsbudsjettet ved å si at de som er uenige med oss farer med skremselspropaganda. 19 ganger.

IMG_2575.JPG

I tillegg sa hun noe om at hensynet til integrering var en av grunnene til at det er riktig å kutte i støtten til uføre. Dette er selvsagt fullstendig logisk.