Nei, nei, vi mente statsborgerskapstest, ikke statsrådtest.

av Real Frp

Dagen i dag begynte egentlig ganske forsiktig, vi satt i statsråd hos Kongen og la planer for helga mens noen snakket om ett eller annet politikkgreier. Dette gleder vi oss til!

IMG_2566.JPG

Dagens første nedtur kom da vi viste forslaget vårt til Statsbudsjett 2015 til han der duden fra TV3. Men vi ristet det av oss, generell økonomisk teori har aldri vært av interesse for Siv uansett, hun er tross alt finansminister.

IMG_2561.JPG

IMG_2560.JPG

Ingen fredag uten futt, sier Solveig sikkert, og hennes utspill er, til tross for at det er en gammel klassiker, fullt av futt. Vi håper bare at vi selv ikke må testes hverken om norsk samfunn eller grunnleggende språkkunnskaper.

IMG_2563.JPG

IMG_2562.JPG

Siv, med sine tydelige og gode lederegenskaper, ønsket å vise engasjement etter at noen har påpekt at hun ikke akkurat har gått ut og tatt avstand fra haalvapeuttalsene fra vår lokallagsleder på Gjøvik og sånn, så hun kommenterte Solveig sitt utspill på FB.

Når vi kommenterer ting på FB viser vi både at vi er down med kidsa, og at vi ikke alltid gidder å høre etter på hva Høyre gnåler om i statsrådmøtene.

IMG_2564.JPG

Her er det viktig å presisere at vi ikke stiller krav til mer enn grunnleggende norskferdigheter hverken for å få statsborgerskap eller statsrådpost.

Ha en fin helg og husk at vi er avhengige av nettopp DINE grumsete utspill på sosiale medier for å opprettholde effektiv dobbelkommunikasjon!

IMG_2556-0.PNG