TENK AT DET GÅR AN Å SPARE SÅ MYE PÅ NOEN SOM TJENER SÅ LITE???

av Real Frp

Tenk at det går an å spare så mye penger på noen som tjener så lite???

Tenk at det går an å spare så mye penger på noen som tjener så lite??? Screenshot fra nrk.no

En krone spart er en krone tjent, sies det. Eller 590 mill spart er 590 mill i skattekutt til de aller rikeste, som det nå heter. Dagen i dag har har handlet om hvordan kutt i forslaget til statsbudsjett påvirker pensjonister, uføre, og ikke minst barn av uføre. Tradisjonelt sett er dette grupper som ikke har en stemme i offentligheten, og overraskelsen vår var derfor stor da det plutselig ble en nyhetssak at det er nettopp disse gruppene vi kutter fra. Idéen vår er jo egentlig helt genial. Vi tar fra de som ikke har så store muligheter til å protestere og gir til de som rykker inn helsides annonser og støtter politikken vår. Vinner ikke vi Nobels fredspris i økonomi neste år er Nobelkomiteen rigget.

Olav Thons parti til kraftig nedsettelse av skatter, avgifter og offentlig inngripen i milliardærers selvbilde.

Helsearbeidere med valgfag folkesang.  Screenshot fra Aftenposten.

Helsearbeidere med valgfag folkesang. Screenshot fra Aftenposten.

Grunnen til at det blir en nyhetssak er enkel, vi viser til vårt blogginnlegg i går der det kommer fram at det jo er Arbeiderpartiet som styrer Nrk. Men det var ikke bare Nrk som var lumpne i dag. Nei, Aftenposten kastet seg på hetsekarusellen og slo opp at helsearbeidere nå må underholde sykehjemsbeboere. Vi bytter nemlig den kulturelle spaserstokken ut med den litt mindre kulturelle segwayen. Sykepleiere er jo som regel veldig koselige, og vår erfaring er at folk som er koselige liker å synge. Hvorfor kaste bort penger på profesjonelle kulturutøvere når en koselig sykepleier kan synge mens de uansett må henge på eldresenteret?

Hvordan å snakke ned to grupper i ett og samme medieutspill.

Hvordan å snakke ned to grupper i ett og samme medieutspill.

Men, dere kjenner jo oss. Når dere tror det ikke kan komme noe mer, kommer det noe mer. Arbeidsminister Robert syntes ikke vi hadde vært tydelige nok i våre angrep på trygdede og lavtlønte, så han fikset like greit et oppslag i VG om at «Det blir feil når det er mer lønnsomt å motta trygd enn å ta en jobb på Rema» Vi er litt skuffet over at Robert ikke klarte å hoste opp en mer nedverdigende jobb enn Rema for å snakke ned de trygdede, men all PR er jo god PR.

Nå er arbeidsdagen for de fleste journalister over og vi må igjen stole på at våre lokale tillitsvalgte bruker sosiale medier godt utover kvelden slik at vi er sikret noen medieoppslag også i morgen.