Det spirer og gror i Real Frp.

av Real Frp

Halla bloggen!

Våre kritikere spådde det. Mange av våre egne fryktet det. Vi har ikke ofret det en tanke. Hvorfor skulle regjeringsdeltakelse liksom gjøre oss som parti mer tannløse?

HAR DERE IKKE HØRT OM DOBBELKOMMUNIKASJON ELLER? 

Ja, møtet vårt med de rødgrønne byråkratene i departementene har vært en smertefull påminnelse om hvor opptatt av forskning og sånn mange dessverre har blitt i vårt samfunn. Vi, som foretrekker å tenke sjæl, liker ikke forskning. Men byråkratene er nyttige til noe. De sier hva vi kan si, sånn offisielt, og så har vi jo andre folk, som ikke er i regjering til å si det vi egentlig mener, og det vi vet vi må si for å ha sjans til å bli valgt om igjen om tre år.

Men Per og Christian er jo nesten aldri på #dax18 lenger, spør dere kanskje. Det er sant. De er jo mer opptatt av å skrive bøker som må bli ferdige i tide til at de kan bli julepresanger. Heldigvis har vi så mange andre.

Stortingets Rettssikkerhetsgruppe

Stortingets Rettssikkerhetsgruppe

Vårt nye, store, stjerneskudd er jo Ulf. Ulf er en vi alltid kan stole på for å skaffe oss massiv mediedekning. Det hele startet jo med Stortingets Rettssikkerhetsgruppe som ikke egentlig var stortingets, og heller ikke handlet om rettssikkerhet, men var en gruppe konspirasjonsteoretikere og ap-motstandere Ulf trommet sammen til en fotoseanse på stortingstrappen i juni. Da TV2 i dette intervjuet konfronterte Ulf med hva medlemmene i gruppen hans stod for la han gruppen ned øyeblikkelig da han «ikke visste dette», og sikret oss masse medieomtale. Tipp, topp, tommel opp!

Vi tar selvkritikk for at vi i dette tilfellet ikke har melket #offerrolle-potensialet i mediene nok, men det kan vi komme tilbake til

Screenshot fra Nettavisens artikkel.

Screenshot fra Nettavisens artikkel.

Neste ut var Ullensaker-representanten vår som ble kraftig provosert av TV-aksjonen som i år handlet om at barn i andre land skulle få rent vann så de ikke dør av diarè. Kan dere tenke dere noe verre? Her driver vi og passer på vårt, og så skal et arbeiderpartistyrt NRK, eller ARK som vi kaller det, diktere hvem vi skal hjelpe??? ER DET RART VI BLIR RASENDE???

Dette kan vi jo heller ikke parodiere?

Dette kan vi jo heller ikke parodiere?

En skulle jo kanskje tro at dette var nok for en helg. Men dere må ikke undervurdere oss. Vi har nemlig mye mer på lager. Utspillet om at Hedmark måtte bli muslimfritt er jo et av de mer spenstige, og har i ettertid ført til at vi må ha ny kasserer i lokallaget vårt der. Men han gjorde jo en god jobb i å appellere til den delen av velgermassen vi i regjeringen ikke kan forholde oss til lenger.

Alt i alt en god uke, og DET ER ENNÅ BARE TIRSDAG!